Halloween marengs fra Bageglad
Udskriv

Halloween marengs

Farv og pynt marengs og form til disse skønne bagte Halloween marengs. Det er kun fantasien der sætter grænser for, hvordan du kan lave sjove marengs til Halloween.
Samlet tid 1 time 30 minutter

Ingredienser

Særligt udstyr:

Sådan gør du

Italiensk marengs:

  • Lav marengsen som anvist i opskriften.

Farve og pynt:

  • Fordel marengsen i et antal skåle der tilsvarer den mængde farver du skal lave. Vi brugte hvid, orange, rød og sort. Tilsæt lidt pastafarve og rør rundt, så farven fordeler sig. Hvis du skal lave rød og sort skal du bruge en del farve for at få farverne kraftige nok.
  • Kom hver farve marengs i en sprøjtepose med tylle. Til græskar skal bruges en stor stjernetylle. Til de andre bruges en stor rund tylle.
  • Sprøjt små figurer af marengsen på bageplader beklædt med bagepapir. Sørg for, at der er plads imellem hver marengs, da de hæver lidt under bagning. Pynt evt. med sukkerøjne og hvad du ellers kan finde på.
  • Bag marengsen ved 100 grader varmluft eller 120 grader almindelig ovn i cirka 45-60 minutter, til de let slipper bagepapiret.
  • Tegn ansigter på marengsen med en fødevare (spiselig) tusch.

Noter

Opbevar marengsen i lufttætte bokse.