Brownies med glasur
Udskriv

Luksus brownies

Antal 12 personer

Ingredienser

Brownies:

Chokoladeglasur:

Sådan gør du

Brownies:

  • Bag brownies efter anvisning i opskriften og lad den køle helt af.

Chokoladeglasur:

  • Hak den mørke chokolade og hvid chokolade groft.
  • Smelt den hvide chokolade i en skål i mikroovnen eller over vandbad. Kom den i en sprøjtebeholder eller sprøjtepose og klip et lille hul.
  • Smelt 2/3 af den mørke chokolade i en skål i mikroovnen (rør indimellem så det ikke brænder på) eller over vandbad. Hvis du har et sukkertermometer, så skal chokoladen gerne ende med at være mellem 45-50 grader varm.
  • Rør den sidste tredjedel af den mørke chokolade i den smeltede chokolade og rør rundt, indtil det hele smelter. Så er chokoladen tempereret. Hvis du har et sukkertermometer skal chokoladen være 32 grader for at være perfekt tempereret.
  • Smør den mørke chokolade ud på den afkølede brownie i et jævnt lag. Ryst kagen fra side til side så eventuelle luftbobler forsvinder og chokoladen fordeles jævnt.
  • Tegn striber af hvid chokolade på den mørke chokolade med lige mellemrum imellem. Hiv med en tandstikker på tværs af striberne, så der dannes det fine mønster.
  • Lad chokoladen stivne helt i køleskabet inden brownien skæres ud og serveres.