Udskriv
Hindbær påskeæg med hvid chokolade

Påskeæg med hindbær og hvid chokolade

Ret Dessert
Køkken Fransk
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 20 minutter
Samlet tid 30 minutter
Mængde 12 stk

Ingredienser

  • 2 spsk frysetørret hindbærpulver cirka
  • 150 g marcipan
  • 200 g god hvid chokolade
  • 1 spsk frysetørret hindbær til pynt

Fremgangsmåde

  1. Ælt det frysetørrede hindbærpulver ind i marcipanen indtil det er helt fordelt og marcipanen er blevet lyserød. Smag til - tilsæt evt. lidt mere, men bemærk at smagen bliver kraftigere når marcipanen trækker.
  2. Form hindbærmarcipanen til påskeæg.
  3. Smelt og temperer den hvide chokolade. Følg evt. vores guide til temperering.

  4. Kom et påskeæg på en dyppegaffel og hæld hvid chokolade over med en ske, indtil påskeægget er helt dækket af chokolade. Bank overskydende chokolade af og stil påskeægget på en bagerist. Drys straks med frysetørrede hindbær til pynt. Gentag processen med de resterende påskeæg.