Hvis du vil farve chokoladerne skal du smelte chokoladefarven. Hvis du bruger kakaosmør farve i plastikbeholdere sættes de farver du vil bruge i mikroovnen og varmes på 20 sekunders intervaller, indtil farven er flydende. Ryst dem godt inden brug.
Kom chokoladefarve i dine forme med fingrene eller med en pensel. Hvis du vil bruge flere farver skal du først bruge den ene farve og så lade det stivne (sæt formen i køleskabet, så går det hurtigere) inden du bruger den næste farve - ellers flyder de sammen.
Lad chokoladefarven stivne helt, inden der fyldes chokolade i formen.
Smelt og temperer 200 g mørk chokolade. Læs evt. vores guide til chokoladetemperering. Fyld chokolade i hullerne i formen. Vend bunden i vejret på formen og tøm chokoladen ud på et stykke bagepapir. Bank formen så alt chokoladen kommer ud og der kun er tynde skaller tilbage. Skrab langs toppen af chokoladeformen med en spatel så den overskydende chokolade er væk.
Lad chokoladeskallerne stivne helt i køleskabet. Fyld så marcipan i hver chokoladeskal - hullet skal ikke fyldes helt, da der også skal være plads til et låg af chokolade.
Smelt og temperer yderligere 75 g mørk chokolade og hæld chokoladen i hullerne, så der dannes låg på alle skallerne. Skrab den overskydende chokolade af med en spatel.
Lad chokoladerne stivne helt i køleskabet inden de bankes ud, ved at vende bunden i vejret på formen og banke chokoladerne ud på bordet. Hvis chokoladen er rigtigt tempereret vil skallerne falde ud med det samme.