Pizza med ostefyldt skorpe

Pizza med ostefyldt skorpe
 

  • 0-1 time
  • Begynder
Ostefyldt pizzaskorpe opskrift

Hip hip hurra, jeg er kommet ind på min kandidatuddannelse på Copenhagen Business School og starter 1. september! Jeg glæder mig som et lille barn til at læse igen efter et langt år med fuldtidsjob og ekstrafag.

Det skulle selvfølgelig fejres med vennerne, så jeg lavede lækre hjemmelavede pizzaer til os – og i dagens anledning skulle der kræses lidt ekstra, så jeg fyldte skorpen med ost.

Ostefyldt pizzaskorpe opskrift

Det var samtidig også en god anledning til at indvie min nye Kitchen Aid køkkenmaskine, jubii!

For at lave den ostefyldte skorpe laver eller køber du en pizzadej og ruller ud som du plejer. Kom derefter tomatsauce på hele pizzaen, men lad et stykke på cirka 3 cm være bart i kanterne. Langs alle kanterne lægges lidt revet ost. Fold skorpen omkring osten og vær omhyggelig med at samle kanterne helt og presse den sammen med fingrene – ellers hopper kanten op når pizzaen bliver bagt!

Kom nu resten af fyldet på pizzaen, i dette tilfælde parmaskinke og revet ost, og bag pizzaen.

 Pizza med ost i skorpen

 

Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
17. juni 2012 af Trine 1 kommentar

1 kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del med en ven