Nyt design på bloggen

Nyt design på bloggen
 

Bageglad madblog forside

I dag er en rigtig god dag. Vi har nemlig fået nyt design på bloggen og vi lover jer for, at det har været en lang og sej kamp at få bloggen til at køre godt igen!

Bageglad madblog forside

Som nogle af vores faste læsere nok har haft bemærket, så har der det sidste års tid været en del tekniske udfordringer på bloggen. Det har været rigtig irriterende for både os og jer, for vi vil bare gerne koncentrere os om at lave noget lækker mad og desserter og dele dem med jer, i stedet for at bøvle med teknikken.

MEN nu har vi fået nyt design på bloggen og det har heldigvis løst de største problemer – og det er langt bedre end før! Der kan være lidt småting her i starten som ikke spiller helt som de skal, men vi lover jer at vi gør alt for at løse det hurtigst muligt. Og skriv endelig til os hvis I har ris og ros.

Der er desuden kommet nye funktionaliteter på bloggen. På kategori-siderne kan I nu filtrere opskrifterne efter tid, niveau og diæt (f.eks. vegetar).

Bageglad blog filtrering

På de enkelte opskrifters sider kan I også se tid og niveau, samt bedømmelsen fra andre læsere.

Bageglad blog opskrift

Når I er færdige med at læse opskriften viser vi jer andre opskrifter, I evt. også kunne være interesserede i. Det er altid godt med lidt inspiration!

Bageglad relaterede opskrifter

I spørger os tit hvilket udstyr vi bruger til forskellige opskriftprojekter, så derfor har vi lavet en ny side hvor vi viser jer vores favorit køkkenudstyr.

Bageglad anbefalet udstyr

Vi håber I synes, at det nye design er fedt. Vi glæder os til at lave mange flere opskrifter og dele med jer.

Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
10. juli 2018 af Trine Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del med en ven