Kanelmuffins

Kanelmuffins
 

  • 0-1 time
  • Begynder
Kanel muffins opskrift fra Bageglad

Får du gæster om 20 minutter? No problem, her er nogle af de bedste, hurtigste muffins du kan tænke dig. Fik jeg nævnt, at de er uimodståeligt svampede og har den lækreste sprøde kanelsukker-topping?

Disse kanelmuffins er en af mine favorit muffins-opskrifter, fordi den er nem og smager helt fantastisk. Jeg er generelt rigtig begejstret for kanel og når det kombineres med en svampet og let muffin er det den perfekte muffin for mig!

Kanel muffins opskrift fra Bageglad

Disse kanelkager har været i min familie lige så længe jeg kan huske. Hvis vi blev overmandet af sukkertrang var  en kanelmuffin en hurtig, lækker løsning.


Smør og sukker piskes sammen først, hvorefter de tørre ingredienser sigtes i. Dette er vigtigt for at undgå klumper. Dejen kan både røres i hånden eller på køkkenmaskine.

Når muffinsformene er fyldte, pensles kanelkagerne med smeltet smør og der drysses kanelsukker over.

Bag kanel muffinsene i 12 minutter.

Se flere af vores gode muffins opskrifter.

Kanelmuffins opskrift

 

Kanel muffins opskrift fra Bageglad
5 fra 8 stemmer

Kanelmuffins opskrift

Antal: 16 stk
Udskriv Pinterest

Ingredienser

Muffins:

  • 2 æg
  • dl sukker
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 spsk stødt kanel
  • 2 dl mel
  • 75 g smeltet smør
  • 3/4 dl vand

Topping:

  • 2 spsk smeltet smør
  • ½ dl sukker
  • stødt kanel efter smag

Sådan gør du

  • Tænd ovnen på 200 grader. Pisk æg og sukker sammen luftigt i hånden eller på køkkenmaskine. Rør mel, bagepulver og kanel sammen i en anden skål og sigt det i æggemassen. Rør nu smeltet smør og vand i.
  • Fordel dejen i muffinsforme - formene skal fyldes næsten helt op. Rør sukker og stødt kanel sammen til kanelsukker. Pensl hver muffin med smeltet smør og drys med kanelsukker efter smag.
  • Bag kagerne ved 200 grader i cirka 12 minutter.
Har du prøvet opskriften?Tag @bageglad på Instagram så vi kan se!
x (x)

14. september 2012 af Trine 19 kommentarer

Kommentarer (19)

  • Inger-Christine Jakobsen Svar

    Tak for dit svar , med ang sukker mængende .

    10. september 2019 at 19:31

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del med en ven