Giveaway: Bodum stempelkande

Giveaway: Bodum stempelkande
 

Bodum stempelkande

Jeg er ikke kaffe-drikker og jeg har derfor tidligere aldrig haft andet end lidt tør pulverkaffe i min lejlighed, til stor ærgrelse fra familie og venner der kommer på besøg. Træt af mange års brok har jeg anskaffet mig en fin Bodum stempelkande der både er pæn og funktionel.

Vi bruger disse stempelkander på mit arbejde og på trods af de mange kander kaffe der bliver brygget om dagen holder stempelkanderne sig pæne, er nemme at gøre rent og ser fortsat flotte ud på bordet.

Jeg har derfor glædet mig til at holde denne giveaway konkurrence på bloggen, hvor du kan vinde en af disse fine Bodum stempelkander fra Kaffeteriet!

giveaway-kaffeteriet

En webshop for kaffe-elskere

Kaffeteriet har et stort udvalg af lækkert kaffeudstyr af høj kvalitet. De går op i design såvel som funktionalitet og sælger derfor en masse designklassikere, for eksempel Bodum stempelkanderne. De har en masse flot kaffeudstyr i kobber, glas, stål, keramik og træ. De sælger også specialkaffe og du kan endda komme på kaffekursus hos dem – eller bare ringe og få et godt råd hvis du har et kafferelateret spørgsmål.

Du kan vinde:

Sådan deltager du:

Konkurrencen er slut. Vinderen blev Lasse Jørgensen, tillykke!

Bodum stempelkande

Præmien er sponsoreret af Kaffeteriet

Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
4. februar 2016 af Trine 66 kommentarer

66 kommentarer

 • Kristina K Svar

  Jeg er også vild med kaffe.

  6. februar 2016 at 20:37
 • Mille Millea Andersen Svar

  Jeg sætter stor pris på en god kop kaffe, gerne i selskab med gode veninder. Men jeg nyder mest min nat kaffe som jeg får i fuldstændig ro på mine nattevagter.

  6. februar 2016 at 17:34
 • Edel Svar

  Elsker kaffe 🙂

  Følger dig på Facebook

  6. februar 2016 at 11:15
 • Pia Eriksen Svar

  Jeg er med

  6. februar 2016 at 11:07
 • Christina Jensen Svar

  Deltager! Er begejstret for Kaffeteriet i forvejen, men at have fundet Bageglad via den her konkurrence er totalt bonus 🙂

  6. februar 2016 at 09:51
 • Hanne Rasmussen Svar

  En kop kaffe fra en god kande vil jeg gerne vinde….

  6. februar 2016 at 00:55
 • Mette Svar

  Uhhh, jeg kunne dælme godt bruge en stempelkande – eller en lækker pose kaffe for den sags skyld! Skønt, skønt, skønt, når nu jeg skal til at starte på nyt studie og kan se frem til mange lange timers læsning. Dét kræver god kaffe!

  5. februar 2016 at 22:15
 • Brian Palmfeldt Svar

  Stempelkande kan brygge en god fyldig kaffe og med de bønner bliver det absolut ikke ringere 🙂

  Jeg deltager !

  PS. Fed side I har:)

  5. februar 2016 at 21:57
 • Katrine S. Svar

  Jeg deltager meget gerne. Dagen starter bedst med en skoldhed kop velduftende kaffe :-). Og helst med lækre, nybagte fastelavnsboller til i disse tider ;-).

  Rigtig god weekend!!

  Vh. Katrine

  5. februar 2016 at 21:41
 • Dorthe Schnedler Svar

  Lækker præmie. Fik en gang en af min nu afdøde farmor og kom til at stille den på en brandvarm kogeplade ved et uheld. Bunden smeltede selvfølgelig. Elsker stempelkaffe så håber håber håber

  5. februar 2016 at 18:55

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del med en ven