Giveaway: 3x skærebræt fra Present Time

Giveaway: 3x skærebræt fra Present Time
 

Jeg er et rodehoved når jeg bager og køkkenet skal helst ligne at en chokoladebombe er eksploderet når jeg er færdig. Derfor er jeg altså heller ikke så god til at vaske op undervejs og mener derfor, at man aldrig kan få for mange skærebræt i sit køkken! Når man så kan få nogle i super fede farver er det bare at slå til.

Nu kan du vinde 3 styk superfunky Edgy skærebræt sponsoreret af Dubuy.dk!

Vind 3 edgy skærebræt - Giveaway hos Bageglad

DuBuy produkter

Edgy skærebræt fra Present Time

Du kan være den heldige læser der vinder 3 styk Edgy skærebræt i valgfri farver, sponsoreret af DuBuy.dk. Disse funky skærebræt måler 24 x 16,5 x 1,5 cm og fås i fire farver: hvid, turkis, creme og pink.

Køkkenting fra DuBuy.dk

DuBuy.dk er en webshop med boligting. De har rigtig mange fine items til at indrette dit hjem og især mange smarte køkkenting. Priserne er lave, så det er et godt alternativ til IKEA hvis man også gerne vil finde nogle mere unikke boligting.

Til venstre viser jeg nogle af mine favorit items fra DuBuys webshop. Man kan blandt andet købe rigtig mange fine kopper og krus.

De sælger også mange produkter fra Ferm Living, som jeg er helt vilde med. Jeg ønsker mig deres wire basket!

Sådan deltager du:

Konkurrencen er slut. Den heldige vinder blev Lene, tillykke!

Præmien er sponsoreret af DuBuy.dk

Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
7. maj 2014 af Trine 32 kommentarer

32 kommentarer

 • Daniela Dimas Svar

  Hej med jer, jeg vil meget gerne have lavet den test, men jeg ville høre om i kunne fortælle mig hvilke firma man kan stole på, for det er mange penge ud af mine su lommer 🙂

  20. maj 2014 at 21:32
 • Trine Svar

  Konkurrencen er slut!

  14. maj 2014 at 15:49
 • Eva Vejlstrup Svar

  Hvor er de dog smukke : Jeg vil ønske mig : Creme, Pink og turkis

  12. maj 2014 at 19:34
 • trine229 Svar

  Pink, turkis og hvid<3

  11. maj 2014 at 10:47
 • Sophie Dreisler Hewlett Svar

  Ihh hvor er de flotte! Jeg gad virkelig godt vinde den i turkis, creme go pink 🙂

  11. maj 2014 at 10:25
 • Rikke Knudsen Svar

  Jeg kunne godt tænke mig creme, tyrkis og pink 🙂

  10. maj 2014 at 20:03
 • Ann-Britt tyrrell Svar

  Hvis jeg skulle være så heldig kunne jeg godt tænke mig creme , turkis og pink 🙂

  9. maj 2014 at 16:41
 • Birna Lambaa Svar

  Jeg ønsker mig creme, turkis og pink 🙂

  9. maj 2014 at 12:16
 • Gitte Lykkegaard Madsen Svar

  Vil rigtig gerne vinde dem i creme, hvid og turkis 🙂

  8. maj 2014 at 17:32
 • Ulla Hansen Svar

  Skulle jeg være så heldig at vinde de flotte skærebrætter, kunne jeg godt tænke mig, et pink og et creme og et turkis 🙂

  8. maj 2014 at 17:09

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del med en ven