Jeg er stor fan af nem hverdagsmad. Når min kæreste har haft nattevagt og jeg både har arbejde og eksamener er det skønt at kunne bikse lækker mad sammen på 20 minutter.
Denne pastaret med cremet champignonsauce tager ingen tid at lave og smager himmelsk – lige det man har lyst til, efter en lang dag.
Grøntsagerne forberedes først så de er klar til at komme i pastaretten. Champignons svitses i hvidløg og saucen laves. Pastaen koges og vendes i champignonsaucen med ruccola og cherrytomater. Så nemt er det!

Frisk pasta med champignonsauce, ruccola og cherrytomater opskrift
Antal: 2 personer
UDSKRIV
GEM PÅ PINTEREST
Ingredienser
- 3-400 g frisk pasta
- 12 champignons
- 1 håndfuld cherrytomater
- 1 fed hvidløg
- 1 dl hønsebuillon
- 2½ dl madlavningsfløde
- 1 tsk mel
- 1 håndfuld ruccola
- olivenolie til stegning
- salt og peber
Fremgangsmåde
- Skær champignons i skiver. Halvér cherrytomaterne. Skyl ruccolaen.
- Pres hvidløget og svits det i lidt olivenolie. Tilsæt champignonskiverne og rør godt rundt, indtil champignonsene er reducerede. Tilsæt buillon og cremefine og 1 tsk mel og lad saucen koge op, så den tyknes. Smag til med salt og peber.
- Sluk for saucen imens pastaen koges efter anvisning på pakken. Vend pasta, ruccola og cherrytomater i champignonsaucen og server straks.
Har du prøvet opskriften?Tag @bageglad på Instagram så vi kan se.
Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
Skriv et svar