Chokoladefondue

Chokoladefondue
 

 • 0-1 time
 • Begynder
Chokolade fondue opskrift fra Bageglad

Det er ikke længere så moderne at spise fondue, men chokoladefondue holder stadig, så i anledning af Valentine’s Day får I her en hurtig og nem opskrift på romantisk chokoladefondue.

Chokolade fondue opskrift fra Bageglad

Start med at rense og skære stilken af jordbærene så de er klar til servering. Hak den mørke chokolade. Hæld piskefløden i en lille gryde og opvarm den under omrøring. Når piskefløden er varm kommes chokoladen i lidt efter lidt – den varme fløde får chokoladen til at smelte. Tilsæt chokolade under omrøring indtil du får en cremet chokoladefondue.

Find dit fonduesæt frem. Jeg brugte dette søde chokoladefonduesæt fra Menu. Tænd lys i fonduesættet så det kan holde chokoladefonduen flydende.

Hæld chokoladefonduen i fonduesættet og server med jordbær. Bon appetit!

Chokolade fondue opskrift fra Bageglad

Chokolade fondue opskrift

Antal: 2 personer
UDSKRIV GEM PÅ PINTEREST

Ingredienser

Fremgangsmåde

 • Skyl jordbærene godt og skær stilken af dem. Hak den mørke chokolade groft. Hæld piskefløden i en lille gryde og opvarm den ved middelhøj varme.
 • Tilsæt chokoladen lidt efter lidt under omrøring til chokoladefonduen får en tyk, cremet konsistens. Tænd lys i chokoladefonduesættet, hæld chokolade i og server med jordbær.
Har du prøvet opskriften?Tag @bageglad på Instagram så vi kan se.
Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
14. februar 2012 af Trine 2 kommentarer

2 kommentarer

 • Caroline Ingman Svar

  Hi! I’m looking for personal fondue sets exactly like the one you have in the pictures above and was wondering where you had bought it.

  22. oktober 2016 at 12:06
  • Trine Svar

   Hi Caroline
   The fondue set in the photo is from the Danish brand MENU. However, they no longer produce and sell these sets, but you may be lucky to find a used one.

   22. oktober 2016 at 12:10

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften:
Del med en ven