After Eight isbombe

After Eight isbombe
 

  • 0-1 time
  • Middel
After Eight is-dessert fra Bageglad

Jeg har nået den alder hvor det jeg glæder mig allermest til Nytårsaften er en god middag med gode venner, god vin, dessert, champagne og kransekage. Jeg står som regel for desserten og de sidste par år har jeg blandt andet lavet en nytårsdessert med chokolade- og hindbærmousse og et jordbær-chokolademousse tårn.

Hvis man har lidt travlt kan det være voldsomt at lave dessert med mousse, da det kræver lidt tid. Her er en idé til dem der foretrækker den nemme og hurtige dessert men som stadig ser super flot og festlig ud – og ikke mindst smager fantastisk. Desserten består kun af vanilleis, After Eight chokolade, hindbær og pynt.

Man kan pynte denne dessert på mange måder, men jeg synes at chokoladepynten på toppen gør meget for at skabe en festlig dessert. I forhold til mønster er det kun fantasien der sætter grænser. Jeg valgte et lidt abstrakt mønster.

After Eight chokoladerne har det velkendte peberpymtefyld som står virkelig godt sammen med vanille. Vælg derfor en vanilleis af god kvalitet med kraftig vanillesmag.

Vanilleisen lægges som en kugle på en tallerken. After Eight chokoladerne trykkes fast i isen, så de danner en kasse omkring.

Vanille isIs og after eight

Derefter pyntes desserten som ønskes. Jeg hældte lidt hindbærsauce omkring, toppede med et frisk hindbær og chokoladepynten og dryssede til sidst lidt guld drys. Man skal have hurtige hænder for at servere inden isen smelter, så et par hjælpende hænder er nødvendige i køkkenet hvis I er mange.

After Eight dessert med hindbær og vanilleis

After Eight is-dessert fra Bageglad

After Eight isbombe

Antal: 4 stk
UDSKRIV GEM PÅ PINTEREST

Ingredienser

Fremgangsmåde

  • Smelt og temperer den mørke chokolade. Læs evt. vores guide til chokoladetemperering. Kom den tempererede chokolade i et kræmmerhus og sprøjt fire ens chokolademønstre. Lad chokoladen stivne.
  • Skyl hindbærrene og pak After Eight chokoladerne ud, så de er klar til at pynte desserten. Lige inden servering samles hver dessert ved at lægge en kugle vanilleis på en tallerken. Rundt om kuglen sættes 4 styk After Eight chokolader så de danner en kasse omkring isen. Hindbær og chokoladepynt sættes ovenpå isen.
  • Sprøjt evt. lidt hindbærsauce omkring desserten og pynt evt. med guld drys.
Har du prøvet opskriften?Tag @bageglad på Instagram så vi kan se.

After Eight ice cream dessert

After Eight is dessert

Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
17. december 2015 af Trine Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften:
Del med en ven