5 lækre julesmåkager

5 lækre julesmåkager
 

  • 0-1 time
  • Begynder

Det er jul igen og selvom det er hyggeligt, at alting er som året før, så kan man jo altid afprøve nogle nye opskrifter. Her får du inspiration til 5 gode julesmåkager, som er nogle af vores favoritopskrifter og småkager, som vi selv bager hvert år til jul.

1. Vaniljekranse

Vaniljekranse er vores yndlings julesmåkage og en småkage, som er populær hos de fleste familier i Danmark. Lige siden vi var små har vores mor bagt store mængder af disse skønne vaniljekranse til os hvert år til jul.

>> Opskrift på vaniljekranse

De bedste vanillekranse. Opskrift fra Bageglad

2. jødekager

Hvis man er vild med kanel er er stor sandsynlighed for, at man elsker jødekager. Småkagen med det mærkelige navn er også en klassisk julesmåkage i Danmark, og vi bager dem hvert år.

>> Opskrift på jødekager

Jødekager opskrift fra Bageglad

3. engelsk shortbread

Vi er vilde med de engelske shortbread, som er lynhurtige at lave, består af få ingredienser, og smager himmelsk. En lille, sprød og lækker småkage, som minder os om juleudstillingerne i London. 

>> Opskrift på engelsk shortbread

Shortbread småkage opskrift fra Bageglad

4. finskbrød

Min mormor bagte altid finskbrød og det er altså også en rigtig lækker og hyggelig julesmåkage. De er så fine med de små hakkede mandler og sukkeret på toppen.

>> Opskrift på finskbrød

Finskbrød opskrift fra Bageglad

5. Brunkager

Min farmors brunkager er bare de bedste! Hun er så sød hvert år at give mig en rulle brunkagedej, så jeg ikke skal andet end skære og bage. Her får i den fulde opskrift, så I også kan bage de sprøde små herligheder. 

>> Opskrift på brunkager

Brunkager opskrift fra Bageglad

Se også alle vores andre småkage opskrifter

Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
12. december 2018 af Trine 1 kommentar

1 kommentar

  • Rikke Funder Hoppe Svar

    Glæder mig til at bage med min datter Sophie ;o)

    12. november 2019 at 10:38

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del med en ven