10 nemme dessertopskrifter

10 nemme dessertopskrifter
 

  • 0-1 time
  • Begynder

Man kan sagtens servere en lækker og festlig dessert uden at man behøver, at stå i køkkenet hele dagen. Her får I vores bud på 10 nemme desserter, som ikke kræver en stor indsats men stadig smager fantastisk og er værd at servere som dessert for dine gæster.

1. Chokoladekage med appelsin

Chokolade er populært hos de fleste. Denne chokoladekage opskrift med et twist af appelsin er dejlig luftig og svampet – og med en kugle vanilje-is til er den perfekt som dessert.

>> Opskrift på chokoladekage med appelsin

Chokoladekage med appelsin fra Bageglad.dk

2. Ananas sorbet

Man kan lave sorbet nemt og hurtigt – og helt uden ismaskine. Denne kalorielette sorbet er frisk og eksotisk og virkelig flot serveret i glas med bær.

>> Opskrift på ananas sorbet

Ananas sorbet opskrift fra Bageglad

3. Vanilje cupcakes

Cupcakes er altid festlige og disse nemme vanilje cupcakes er en af vores yndlingsopskrifter på cupcakes. Server dem som de er eller sprøjt en lækker smørcreme på.


>> Opskrift på vanilje cupcakes

Perfekte vanille cupcakes fra Bageglad

4. Brownies

Chokolade brownies er hurtige og nemme at lave, og elsket af de fleste. Lav dem med eller uden hasselnødder og server dem med en kugle vaniljeis til, og evt. lidt hindbærsauce. 

>> Opskrift på brownies

Verdens bedste brownies opskrift fra Bageglad

5. Rabarbercrumble

Skab sommerstemning med en dejlig rabarbercrumble. Har du rabarber ved hånden er denne dessert en sikker vinder og fantastisk med en kugle vaniljeis til. 

>> Opskrift på rabarbercrumble

Rabarber crumble opskrift

6. Oreo-is

Hjemmelavet is kan serveres i glas eller på desserttallerkener som kugler og se rigtig festligt ud. Denne hjemmelavede oreo-is smager så godt, at du hellere må have ekstra så dine gæster kan tage igen.

>> Opskrift på oreo-is

Oreo is opskrift fra Bageglad

7. Banana split

Det kan sagtens være festligt uden at være svært: en banana split er en sjov og flot dessert, som er populær hos både børn og voksne. Anret den fint med is-kugler og chokoladesauce.

>> Opskrift på banana split

Banana split opskrift

8. Brownie parfait med jordbær

Vil du lave brownies men synes det skal være lidt mere festligt? Så lav en parfait med browniestykker, is, flødeskum og friske jordbær.

>> Opskrift på brownie parfait

Brownie parfait med jordbær og flødeskum

9. Pandekager

Pandekager er en klassisk dessert, som kan serveres på mange måder. Køb en god vaniljeis og chokoladesauce, eller server dem med friske bær og sukker.

>> Opskrift på pandekager

Pandekager opskrift fra Bageglad.dk

10. Æbletærte

Kanel og æble er en himmelsk kombination, og toppet med en crumble tærtedej går man ikke galt i byen. Denne lækre og karameliserede æbletærte er rigtig nem og perfekt med en kugle vaniljeis til.

>> Opskrift på æbletærte

Æbletærte opskrift fra Bageglad

Se også alle vores andre dessertopskrifter

Indlægget kan indeholde reklamelinks. I så fald er de tydeligt mærket som reklame. Alle anbefalinger og meninger på bloggen er vores egne, men vi får et lille honorar hvis du køber noget hos en vi anbefaler. Det gør ingen forskel for dit køb men medvirker til, at vi fortsat kan drive bloggen.
16. oktober 2018 af Trine Ingen kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Del med en ven